01.07.2021.

Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļa sadarbībā ar Attīstības un projektu daļu no 24.februāra līdz 19. maijam organizē veselību veicinošas lekcijas tiešsaistē, lai veicinātu iedzīvotāju izpratni par veselīgu dzīvesveidu un atbalstītu fizisku aktivitāšu uzsākšanu dažādās disciplīnās. Ikvienam novada iedzīvotājam būs iespēja iegūt zināšanas no sertificētiem speciālistiem ar veselību un sportu saistītās tēmās, piemēram,  “Mans ķermenis – kā to saprast un pazīt?”, “Elpošanas nozīme vingrojot”, “Ziemas peldes”, kā arī mentālās veselības, nūjošanas, skriešanas, velo braukšanas un peldēšanas pamati.

Pirmā tikšanās 24. februārī plkst. 19.00 ar Normundu Vārpu.

Tiešsaistes lekcijā tiks apskatītas šādas tēmas:

– Optimālas kustību amplitūdas locītavās, lai kvalitatīvi veiktu slodzi – ikdienā vai sportā;- Pirms slodzes un pēc slodzes veikšanas profilakses ABC;
– Būtiskāko vingrinājumu pareiza veikšana, kā arī pirmā palīdzība sporta traumu gadījumos.

Lai pieteiktos lekcijai nepieciešams aizpildīt anketu: https://form.jotform.com/210341115985350

 Uz anketā norādīto e-pasta adresi līdz 24. februāra plkst. 16.00 tiks nosūtīta informācija ar piekļuvi ZOOM tiešsaistei.

Informējam, ka tiešsaistes lekcijas norisināsies katru otro trešdienas vakaru no plkst. 19.00līdz 20.00 ZOOM platformā. Lekcijās var piedalīties ikviens, kurš grib uzsākt vai turpināt veselīgu un fiziskām aktivitātēm piepildītu dzīvesveidu.

Pasākums tiek īstenots Projekta „ Slimību profilakses un veselības veicināšanas pasākumi Ozolnieku novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/066) ietvaros.