01.07.2021.

             24.10 devāmies uz Liepāju, lai aizvadītu šīs sezonas pirmo sabraukumu vecumgrupā līdz 12 gadu vecumam.  Pagājušās sezonas U12 sastāvs startē jau pie gadu vecākiem puišiem U13, tātad ļoti daudz debijas un pirmo pieredzi piedzīvoja šī gada U12 sastāvs Latvijas čempionātā. Ļoti spēcīgas komandas ir šī gada tabulā mūsu puišiem, katrai no tām jau ir dažu gadu pieredze spēlējot Latvijas čempionātā, kas mums dzīvi neatviegloja. Jau pirmā spēle, pret vareno Liepājas Kuršu komandu deva pamatīgu pērienu pirmajā periodā, kad spēles 5 minūtē rezultāts jau bija 1:6, noslēdzot pirmo periodu ar rezultātu 1:9. Puišiem liels stress un pilnīga nesapratne par notiekošo laukumā. Pārtraukumā bija jāsavāc komanda un jānoskaņo turpmākajai spēlei, citādāk rezultāts draudēja būt pavisam bēdīgs. Otro periodu puiši sāka spēlēt drošāk, samazinot kļūdu skaitu aizsardzībā un periods nospēlēts ar rezultātu 1:2, kas kopsummā deva 2:11. Atlikušajā spēles laikā, nospēlējam līdzīgi kā otrajā periodā un gala rezultātā 3:14. Skarba pieredze, bet pozitīvi, ka pie 1:9 sakārtojām spēli un spējām turēt līdzi un nospēlēt cienījami atlikušo spēles daļu.

               Nākamajā spēlē pretī stājās spēcīgā Talsu komanda, kurā jau cīnījāmies līdzīgs ar līdzīgu. Piedzīvots zaudējums 3:5, bet jāpiemin, ka pie šāda rezultāta bija četras teicamas izdevības gūt vārtus, kad uzbrucējs nonācis viens pret vienu pret vārtsargu, bet diemžēl katrā no epizodēm pietrūka aukstasinības un neizdevās realizēt teicamas iespējas.

               Dienas trešajā spēlē pretim stājās Kuldīgas komanda. Līdzvērtīga spēle un rezultāts 6:6, kad vēl jāspēlē 4 minūtes, bet tad teicami nospēlējam un gūstam 3 vārtus, kuri ļauj mums svinēt uzvaru ar 9:6.

               26.10 devāmies sabraukumā uz Siguldu, lai aizvadītu spēles pret Valku un Siguldu. Šis bija otrais sabraukums šajā sezonā. Dienu sākām ar spēli pret Valku, kad jau no spēles sākuma demonstrējām pārliecinošu spēli, kontrolējot bumbiņu un regulāri apdraudot pretinieka vārtus. Pēc pirmā perioda esam vadībā 4:0. Otrajā periodā pārsvars vēl nospiedošāks, divreiz vairāk metienu pa vārtiem, bet tieši tāpat kā pirmajā periodā, gūstam 4 vārtus, un pēc diviem periodiem 8:0. Trešais periods tikpat pārliecinošs un 1 minūtes laikā gūstam 5! vārtus, kas galarezultātā dod 17:0 uzvaru.

               Otrajā dienas spēlē pret vietējo Siguldas komandu bija gaidāma līdzvērtīga cīņa. Spēles 12.minūtē atklājot spēles rezultātu izvirzāmies vadībā 1:0. Metienu attiecība 7:7. Spēles pavērsiens notika otrajā periodā, kad 5 minūšu laikā guvām 8! vārtus un pilnībā saplosot pretinieku aizsardzību ar teicamām izspēlēm līdz pat tukšiem vārtiem, un otro periodu noslēdzam ar 10:1 vadību. Trešajā periodā Sigulda bija gatava darīt visu, lai lauztu spēles gaitu, bet vairāk par diviem vārtiem viņiem gūt neizdevās un pārliecinoša uzvara 10:3, kas ļauj atrasties komandai tabulas augšgalā. Mūsu komandas spēlētājs Artis Upītis rezultatīvāko spēlētāju sarakstā atrodas pirmajā vietā.

               Turpinām uzlabot savu sniegumu un gatavoties nākamajām spēlēm.

Treneris Edgars Janovičs